Introductie Organic Hot dog

De hot dog, snelle hap, streetfood… Wat Cool green events betreft hoeft de hot dog niet uit het straatbeeld te verdwijnen, wel vinden wij dat de oude variant toe is aan vernieuwing en verbetering. De ‘old’ hot dog, en dan in een nieuw jasje.

CoolGreenEvents 29 juni 2013  (36)

Daarom zijn wij in december 2012 gestart met de ontwikkeling van ‘The old dog, with new tricks’. De ouderwetse hot dog getransformeerd naar een nieuwe en verbeterde versie die beter past in ons huidige tijdbeeld waar mensen kiezen voor gezond, puur, oorspronkelijk en verantwoord eten. Eerlijk vlees met een duidelijke achtergrond, op een mooi en heerlijk meergranenbroodje, rijkelijk belegd met rode biet, pastinaak… afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft. Iedere variant is mogelijk. Uiteraard zijn ook de sauzen op ambachtelijke wijze gemaakt door het gebruik van uitsluitend biologische ingredi├źnten.

CoolGreenEvents 29 juni 2013  (29)

 

CoolGreenEvents 29 juni 2013  (4)

De Organic hot dog is op 28 juni gelanceerd tijdens de Made in 4 havens Gallery Market in de Voedseltuin Rotterdam en is vanaf nu verkrijgbaar enkele events en festivals. De hot dog zal geserveerd worden vanuit de ‘Urban food container’, een variant van de foodtruck, maar dan zonder wielen.

CoolGreenEvents 29 juni 2013  (62)

CoolGreenEvents 29 juni 2013  (45)

Iedereen heeft wel eens trek in een heerlijke hotdog, en dat kan dus vanaf nu op een geweldige, smaakvolle en verantwoorde manier!

CoolGreenEvents 29 juni 2013  (23)

Naast de vleesvariant lanceren we dit najaar nog een hybride,- (50%vlees) en een vegetarische variant en een halal versie.

CoolGreenEvents 29 juni 2013  (57)