02-04-2013 COOL GREEN EVENTS PRIKKELT DE ZINTUIGEN MET FOOD, ART & MUSIC

PERSBERICHT  – 2 april 2013

COOL GREEN EVENTS PRIKKELT DE ZINTUIGEN MET FOOD, ART & MUSIC
 

Cool green events organiseert culinaire crossover events, gebaseerd op drie componenten: FOOD, ART & MUSIC. Componenten die één ding gemeen hebben; creativiteit, die geuit wordt binnen de bandbreedte van wat ecologisch,- en duurzaam is. Duurzame, culinaire evenementen waar je aan tafel schuift voor lunch of diner, een proeverij, festival of workshop. Bij elke verschijningsvorm draait het om het serveren van biologisch, goed, verantwoord en kwalitatief eten, op de meest gekke, leuke, en mooie locaties in binnen- en buitenland, compleet gemaakt door de toevoeging van duurzame kunst en live muziek, waar je als gast op een uitdagende en interactieve manier kennis maakt met het werk van jonge talenten.

Voor het nieuwe seizoen staan al drie mooie events gepland in de maand juni, waar gasten gaan genieten van een 5-gangen diner dat met zorg is samengesteld door een chef-kok, en wat uitsluitend wordt klaargemaakt met biologische, lokale en eerlijke producten van het seizoen. Voor een aantal gangen maken we gebruik van producten die de locaties te bieden hebben. Verser kan haast niet. En bij een diner hoort een passend wijnarrangement van prachtig geselecteerde biologische wijnen.

Een avond eindigen we in stijl met het dessert en een kop thee uit de Cool green thee tuin waar gasten kunnen kiezen uit diverse verse biologische kruiden, en voor de liefhebbers is er slow coffee.

Omdat Food, Art & Music niet gebonden zijn aan grenzen heeft Cool green events vanzelfsprekend een internationaal karakter, al was het alleen om de toegankelijkheid van invloeden en inspiratie mogelijk te maken. Cool green events zijn rondreizende culinaire evenementen vanuit een thuisbasis in Nederland. Reis met Cool green events mee, kom genieten op een bewuste, avontuurlijke manier en laat niet alleen de smaakpapillen prikkelen, nee alle zintuigen komen zeker aan bod met Food, Art & Music.

De prijs van een ticket voor een onvergetelijke en zintuig-prikkelende avond aan tafel kost: €125,- per persoon (diner+wijnarrangement)

Meer informatie over aankomende events, reserveringen en tickets zijn te vinden op de website www.coolgreenevents.com

——————————————————————————————————-
Noot voor de redactie

Bezoek voor meer informatie over Cool green events de website: www.coolgreenevents.com of neem contact op met de initiatiefneemster.

Foto’s zijn beschikbaar via de website en op aanvraag!

 

Monica Abdoel

monica@coolgreenevents.com

06-4199 0467

130208 CG WS Header-2 940-450
Cool green Final wit breed kader 2013 copy