14-02-2013 Kilo’s geredde tomaten zorgen voor hartverwarmende soep op Valentijnsdag

PERSBERICHT – 14 februari 2013

Wat doe je met tomaten die vanwege hun uiterlijk niet verkocht kunnen worden? Cool green events en Kromkommer bundelen op Valentijnsdag hun krachten en delen op Beursplein in Rotterdam gratis hartverwarmende tomatensoep uit!

 Op de dag van de liefde kan je in Rotterdam je hart laten verwarmen door een zelfgemaakte soep van Cool green events en Kromkommer. De tomaten die gebruikt worden zijn speciaal geselecteerd: vanwege hun vorm, kleur of grootte kunnen ze niet verkocht worden, maar verder is er niks mis mee. De boodschap van beide initiatiefnemers voor deze actie: “don’t judge a book by its cover”. Oftewel, kijk niet alleen naar de buitenkant, maar laat je verassen door de schoonheid die van binnen zit. Ook gaan ze samen voedselverspilling tegen door ingrediënten te gebruiken die anders geen bestemming zouden hebben en de afvalbak in zouden gaan.

Cool green events organiseert culinaire evenementen en doet dit op een duurzame en verantwoorde manier. Kromkommer zet zich in tegen de verspilling van afwijkende groente door ketenpartijen en consumenten te bewegen om deze gekke groente weer te gaan waarderen. De initiatiefnemers staan 14 februari van 17.00 tot 19.00 op het Beursplein in Rotterdam klaar met hun gratis, warme én verantwoorde soep der liefde.

 —————————————————————————————————————————

Noot voor redactie

Bezoek voor meer informatie onze websites www.coolgreenevents.com of www.kromkommer.com of neem contact op met één van de initiatiefnemers. Foto’s zijn beschikbaar op aanvraag!

 

Monica Abdoel & Kees Remmelink

monica@coolgreenevents.com

06-41990467

 

Jente de Vries & Lisanne van Zwol

info@kromkommer.com

06-31790688 of 06-41807417

 

Liefde is gratis 75x75 edge FINAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cool green Final wit breed kader 2013 copy

 

 

logo kromkommer