05-04-2013 “OLD DOGS, NEW TRICKS” COOL GREEN EVENTS INTRODUCEERT DE ORGANIC HOT DOG!

PERSBERICHT –  5 APRIL 2013

 

“OLD DOGS, NEW TRICKS” COOL GREEN EVENTS INTRODUCEERT ORGANIC HOT DOG!

De hot dog, snelle hap, streetfood… Van ons hoeft de hot dog niet uit het straatbeeld te verdwijnen. We vinden wel dat de oude variant toe is aan vernieuwing en verbetering. De “old” hot dog, en dan in een nieuw jasje!

In december 2012 zijn we gestart met de ontwikkeling van ‘The old dogs, with new tricks’. De ouderwetse hot dog getransformeerd naar een nieuwe en verbeterde versie die beter past in ons huidige tijdbeeld waar mensen kiezen voor gezond, puur, oorspronkelijk en verantwoord eten. Eerlijk vlees met een duidelijke achtergrond, op een mooi en heerlijk meergranen broodje, rijkelijk belegd met rode biet, pastinaak… afhankelijk van wat het seizoen ons te bieden heeft. Iedere variant is mogelijk. Uiteraard zijn ook de sauzen op ambachtelijke wijze gemaakt door het gebruik van uitsluitend biologische ingrediënten. 

De Cool green Organic hot dog zal vanaf de zomer van 2013 verkrijgbaar zijn op enkele events en festivals. Wij serveren de hotdog vanuit de “Cool green house” die eind mei gereed moet zijn. De Cool green house is een variant van de foodtruck, maar dan zonder wielen, en noemen we zelf een foodcontainer.

Iedereen heeft wel eens trek in een heerlijke hotdog, en dat kan binnenkort op een geweldige, smaakvolle en verantwoorde manier!

 

De updates zijn te volgen op onze Facebookpagina www.facebook.com/coolgreenevents en op onze website www.coolgreenevents.com

————————————————————————————————————————————————————————————————– 

Noot voor de redactie

Bezoek voor meer informatie over Cool green events de websitewww.coolgreenevents.com of neem contact op met de initiatiefneemster.

Foto’s zijn beschikbaar via de website en op aanvraag!

 

Monica Abdoel

monica@coolgreenevents.com

06-4199 0467

 

hot dog